top of page

Northug Eyewear är framtaget för alla typer av aktiviteter, och för att du ska se bra ut när du utövar dessa.


I skidspåret levde Petter Northug för att vara bäst. För att lyckas gick han sin egen väg. Det är denna filosofi som ligger till grund för Northug Eyewear.


Vi är inte här för att vara som alla andra. Att anpassa. Vi är här för att utmana etablerade sanningar. Vi är här för att ge kraft till de som vill bli bäst möjliga. För oss handlar design om prestanda. Det handlar om känslan av att bli framskjuten när man är riktigt tom. Om att rocka – utan att något annat kommer i vägen."Visa jävla ryggen", var rådet morfar Northug gav Petter. Vi kommer att göra samma sak med konkurrenterna. Det är så vi ska utrusta människor för att övervinna all opposition.

PETTER NORTHUG


Petter Northug är olympisk mästare och 13 gånger världsmästare. Han drivs av en brinnande tävlingsinstinkt och produktmärket Northug bygger på hans enorma idrottskarriär i skidspåret. Petters obevekliga vinnarinstinkt återspeglas i detaljerna i Northugs produkter. Kombinationen av optimal passform, rå design, robust kvalitet och tekniska innovationer, säkerställer dig maximal prestanda och underlättar för dig att kunna nå ditt mål.


NORTHUG EYEWEAR


Northug Eyewear är gjord i samarbete mellan världsmästaren Petter Northug och industridesignern Bård Eker. Med fokus på kvalitet och en aktiv livsstil är sportglasögonen Northug gjorda med en hög grav av nyfikenhet och perfektionism.I kollektionen hittar du snabba glasögon i kategorin Sport och Performance, samt vardagsglasögon i kategorin Livsstil.

bottom of page